SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Täfteå IK Skidor är idag en av Sveriges mest framgångsrika föreningar inom längdskidåkning, med bland annat västerbottens största skidskola och med den högsta andelen barn och ungdomar i tävlingssammanhang. Täfteå IK Skidor har ett starkt varumärke, med flertalet målmedvetna skidåkare, som tillhör det absoluta toppskiktet i Sverige inom sina respektive ålderskullar. Vår ambition är att skapa optimala möjligheter för de aktiva att utvecklas, både på ett idrottsligt och socialt plan - individuellt och som grupp!

 

Möjligheter och mervärden

Ett ständigt växande intresse för längdskidsporten i Sverige, tillsammans med Täfteå IK Skidors renommé och goda förebilder, innebär fina möjligheter för Ert företag att stärka sitt varumärke och image, i ett givande sponsorsamarbete. Vi har alltid behov av stöd i alla dess former och kan erbjuda ditt företag allt ifrån exponering av Ert varumärke på kläder och annan utrustning, till helt unika mervärden som t ex. kvalificerade vallakurser eller träningar för Era anställda.

 

Kontakta oss för mer information:

Jan-Peter Nordmar (e-post) Tel: 070-315 03 25

Jonas Åström (e-post) Tel: 076-762 63 41

Pär-Erik Sundström (e-post) Tel: 070-664 83 21

 

> Klicka här för att ladda hem Täfteå IK Skidors sponsorinformation i PDF-format

 
Bronssponsorer