SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan till tävling
Samtliga aktiva åkare inom Täfteå IK Skidor skall anmäla sig till skidtävlingar via denna sida. Klicka på länken nedan för att komma till tävlingskalendern där du anmäler dig. Om du är osäker på hur anmälan går till, så följer du bara instruktionen längre ned på sidan.
 
 
Steg-för-steg instruktion för tävlingsanmälan
1.  Klicka på länken ovan.
2.  Nu kommer hela tävlingskalendern upp på skärmen. För att lättare hitta rätt bland alla tävlingar, så kan du använda sorteringsfunktionerna längst upp på sidan. T ex. sortering på distrikt (landskap). Klicka sedan på den tävling du vill anmäla dig/er till.
3.  Klicka på knappen ’Till anmälan’.
4.  Välj person i rullmenyn. (OBS! Finns inte ditt eller ditt barns namn med? Läs mer nedan).
5.  När rätt namn är valt enligt ovan, så klickar du nu på knappen ’Anmäl mig/Ändra anmälan’.
6.  Välj vilken klass du vill anmäla dig/ditt barn till. (Se nedan).
7.  Klicka till sist på knappen ’Spara anmälan’. Klart!
 
Vilken klass?
Tävlingssäsongen sträcker sig från  1/7 (år 1) - 30/6 (år 2). 
 
Exempel: Tävlingssäsongen 2018/2019 sträcker sig från 1/7 2018 till 30/6 2019.
 
Tävlande tillhör viss åldersgrupp under tävlingssäsong utifrån vad vederbörande fyller under kalenderåret som tävlingssäsongen slutar i. 
 
Exempel: Tävlande som fyller 11 år under kalenderåret 1/1 - 31/12 2019 (barn födda 2008) tävlar i klassen H/D11 från och med 1/7 2018.
 
Saknas ditt/ditt barns namn?
Om något namn saknas vid anmälan via tävlingskalendern (enligt punkt 5 ovan), så beror det på att personen ännu inte är registrerad som aktiv i Täfteå IK Skidor. Detta ordnas enkelt genom att du skickar ett kortfattat mail till Kenneth >>.
 
Följande uppgifter behövs för registreringen:
- För- och efternamn
- Personnummer (alla 10 siffror)
- Gatuadress
- Postnummer och Ort
- Telefon hem / Mobil (till förälder, om det är ett barn som skall registreras.)
 
Anmäld, men vet att du/ni får förhinder?
Vet du på förhand att du/ditt barn inte kommer att ha möjlighet att delta i en tävling ni är anmäld till sedan tidigare? Om den aktuella tävlingen fortfarande har statusen "Anmälan öppen", vill vi påminna dig om att göra en avanmälan via tävlingskalendern. Ett enkelt sätt att spara pengar för föreningen!
 
Problem med anmälan?
Börja med att ladda hem steg-för-steg instruktionen via länken nedan. Om problemen kvarstår, eller om du har kompletterande frågor så är du välkommen att kontakta Kenneth (se kontaktuppgifter ovan).
 
 
 
Bronssponsorer