SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Täfteå IK bildades 1950. Inom klubben utövas främst fotboll, innebandy och längdskidåkning, idrotter som inryms under egna sektioner i föreningen. 

Förutom idrott associeras Täfteå IK till dans och bingo. Dansarrangemangen bedrivs i privat regi, men i Täfteå IK:s Loge. Bingo, som är en betydande finansieringskälla för föreningen, arrangeras från maj till september.
Falsk facebookgrupp för Täftelogen med phishingförsök (nätfiske)
2023-05-23 08:11

Vi har tyvärr varit drabbade av phisingförsök (nätfiske) då en falsk Facebookgrupp för Täftelogen skapats och mailat ut falsk information till deltagare i vår Täftelogetävling med uppmaning om att betala in 1 Euro för att få ta del av priset i tävlingen. Under förra året skickades mail ut från en epostadress som liknade vår ordförandes i phisingsyfte.

 

Vi vill informera alla medlemmar om att Täfteå IK aldrig begär att få era kontouppgifter eller koder och ber er vara vaksamma på misstänkta länkar i mail.  Är ni osäkra så kan ni personligen kontakta den som skickat mailet för att kontrollera riktigheten i innehållet.

 

På Polisens hemsida kan du läsa mer om nätfiske samt vad du ska göra om du blivit utsatt. 

 

Nätfiske, phishing | Polismyndigheten (polisen.se)

 

//Huvudstyrelsen

Sommarens danser och bingo
2023-05-22 19:38

Ni har väl sett programmet för sommarens danser och bingon. 

 

Dela gärna våra evenemang från Täfteå IKs nya Facebooksida (evenemang kommer att delas där löpande under säsonger).

 

Har du inte besökt någon dans eller bingo så hoppas vi att ni hittar till oss i sommar.  

 

//Huvudstyrelsen

 

2022-års stipendiater
2023-05-01 15:33
Joel Palmqvist och Mats Lundgren

Vid förra veckans årsmöte utdelades 2022-års stipendier ut enligt nedan: 


En hedersam prestation

För första gången i klubbens historia delades det nyinstiftade stipendiet en Hedersam prestation ut. Stipendiet delades ut till Joel Palmqvist, för sina insatser som fotbollsdomare inom föreningen. Joel är ett föredöme för både spelare och yngre domare inom föreningen.

 

Årets ledare

Stipendiet Årets ledare delades ut till Mats Lundgren, Innebandy P06, för sitt mångåriga engagemang som ledare inom föreningen och för sin förmåga att se varje spelares unika förmåga och på sätt skapa förutsättningar för ett långvarigt intresse för idrottande.  

 

Årets ungdom
Årets ungdomsstipendium delades ut till Moa Lindgren, skidor, för sin målmedvetenhet i både träning och tävling som gett fina resultat i skidspåret.   

Bilden visar Joel och Mats som deltog på plats vid årsmötet. Moa var med via länk.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll F 10, 28/05 15:17 
Fotboll F 10, 23/05 20:11 
Fotboll P 10, 23/05 17:23