Äntligen seger :):)
2017-04-22 22:54
Dagens guldsko Felix PJ
Äntligen kom första segern och med det första guldskon:):) Evighetsmaskinen Felix gör kanske inte sin tekniskt bästa match men när det brister där så tar man fram hjärta och inställning och formligen sliter ner motståndet:).
Tredje matchen i årets div 2 och nykomlingen Bollnäs kom på besök.
Vi visste redan från start att Bollnäs kommer med tight försvar där man är organiserade och vältajmade.
För vår del handlar det om att ha fart i boll och spel för att luckra upp försvaret.
Första halvleken fungerar det alldeles utmärk. Bollnäs har tufft och får jobba hårt för att över huvudtaget få behålla boll.
Den största delen av första handlar det mesta om anfall. Vet inte riktigt hur många bra anfall vi skapat innan frisparken som i slutändan räddar eftermiddagen kommer.
Frispark rakt framför kassen ca 6-8 meter utanför straffområdet. Fjolårets frisparkskanon Fritte stegar fram o stänker otagbart in den lågt vid ena stolpen.
Årets första balja är gjord och det känns underbart.
Resten av halvleken är av oss kontrollerad och Bollnäs ges inte tillfälle att skapa något märkvärdigt.
Vi pratade i halvtid om att våga hålla uppe det vi startat men tyvärr blev det tvärtom.
Här märktes det tydligt att vi på tre år klivit från fyran till tvåan, det går oss inte obemärkt förbi. Av nån (eller förklariga) anledningar slutar vi helt känna tro på det vi gör och slutar spela boll på det sätt vi kan.
Bollnäs bjuds in i matchen och dom tar chansen fullt ut o skapar flera bra lägen till kvittering.
Lyckligtvis så är Måns i kassen med bra och avstyr det som sker.
Jag skall vara helt ärlig, dom sista 35 av matchen är riktigt jobbiga. Bollnäs skapar flera bra lägen till kvittering men vi lyckas med både skicklighet och tur avstyra allt.
Sista minuterna kan vi göra 2-0 men det beror mer på Bollnäs vilja att gå offensivt än på på vår att vilja göra mål;):)
Skit samma, på den här nivån är det poängen som gäller. Vi vet vad vi kan som lag och det räcker