SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongen 22/23 är över
2023-02-26 13:53
Fiskarpojkar

Säsongen är över och vi vill tacka er alla för denna gång.

Serien började lite tungt i höstas, vi hade lite svårt att ställa om till futsal från fotboll och straffades hårt för misstag på planen. Det är väldigt stor skillnad mellan Fotboll och Futsal. Men vi fortsätter träna målinriktat och har en tydlig vision hur vi vill spela som futsallag. Sakta men säkert faller bitarna på plats och vi gör en riktigt bra vår.

 

Under hösten spelar vi fyra matcher, förlust i samtliga och en målskillnad på 7-41

 

Under våren kan vi utmana nästan alla lag. Fyra vinster och fyra förluster, 53-48 i målskillnad.

 

Tillslut slutar vi femma i tabellen och det är riktigt bra!

 

Laget bestod av 16 spelare (15 utespelare och en målvakt) vi hade en lottad turordning vilket gjorde att alla som tränade var garanterad hälften av matcherna. Några har haft lite otur med skador och sjukdom och fått någon match mindre, när det hänt har någon av reserverna fått ersätta. De som var med i cupen fått fyra matcher extra. Endast en spelare (Enar) har spelat samtliga matcher. Majoriteten har spelat 13 matcher eller mer (av totalt 17). Snittet är ca 12 matcher/spelare och 75% av laget har spelat i över hälften av matcherna.

 

Vi har tränat 3-4 gånger i veckan, totalt 51 träningar.

En spelare (Melvin) lyckas med konststycket att ha 100% träningsnärvaro. Majoriteten har tränat 35 gånger eller mer. Snittet ligger på 33 träningar och 69% har tränat över 50%

 

Vill någon veta exakt hur just ni (eller er son) tränat och  matchat så hör av er till Jon.

 

Till nästa säsong ansluter tre nya spelare (Frej, Milton & Simon)

Välkomna!

 

Under sommaren kommer planeringen att börja och ni kommer tillfrågas om spel nästa säsong.

 

Nu tackar vi för oss och önskar er lycka till i era fotbollslag. De flesta av er kommer stöta på nästan samma tränare igen och spela i Täfteå/Ersmark P-16, säsongen har redan tjuvstartat med två träningar i Thorén Arena har vi hört rykten om 😉

Alfred och Noel har påbörjat försäsongen med Sävar. 

Olle, Hjalmar och Jonathan påbörjar inom kort sin försäsong med Täfteås P-14 (Olle och Jonathan har bett om att få vara med på P-16s försäsong tills deras egna börjar och fått ok från P-14 tränarna)

 

Ni är ett fantastiskt gäng och det är väldigt kul att träna er. Fortsätt vara de ni är, hårt arbetande och ödmjuka. Det är lätt att komma in i gänget och alla känner sig välkomna på våra träningar. Positiv attityd och nära till ett leende, då är futsal en väldigt kul sport.

 

Var stolta över vad ni presterat, vi ses snart igen (är bara 7 månader till oktober)

 

Heja Fiskarpojkar!


Nyhetsarkiv
Tack för denna säsong2024-02-11 20:28
 
Bronssponsorer