SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Futsal Herr-jun

För kontakt med futsallaget hör av er till Jon

taftea08@gmail.com 

070-215 33 74

 

Säsongen 2024/25
2024-05-21 10:25

22spelare har anmält sig till futsalspel kommande vinter.

Av dessa vet vi att ett par är osäkra och några har andra aktiviteter som prioriteras högre. Men en trupp på runt 18 känns rätt stabilt.

 

Vi vet att några har andra vinteridrotter som har högre prio än futsal och vi har detta i beaktande inför säsongsplaneringen.

 

Ledarna kommer nu börja diskutera serieupplägg.

Det vi vet är att den äldsta ungdomsserien har varit P-17, dvs den vi spelade i vintern som var. Vi har spelare som blir för gamla för den serien. Samtidigt vet vi att flera av de lag som varit våra motståndare i flera år nu har ännu fler om inte hela truppen som blir för gamla. Så vi kan i dagsläget inte svara på hur en ev P-17 serie kommer att se ut.

 

Ett alternativ för oss kan vara att anmäla oss till en seniorserie, detta skulle även innebära att vi kan bjuda in äldre spelare att ingå i laget. Vi vet ju tex att vi endast har en målvakt (visserligen en väldigt duktig men endast en) och han även är innebandymålvakt, varvid idrotterna ofta krockar. I en seniorserie skulle vi kunna ha med en äldre målvakt i truppen.

 

Är truppen stor skulle vi kunna titta på alternativet att ha en träningsgrupp och två matchlag, ett i seniorserie och ett i P-17.

 

Men än är det långt kvar och vi har inte fattat några beslut ännu.

 

Trevlig sommar

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotboll, 01/06 14:33 
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 12/06 20:08 
Täfteå IK, 11/06 21:00 
Täfteå IK, 13/03 20:20 
 
Bronssponsorer