SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Täfteå IK P-09


•Fotboll för alla

•Barns och ungdomars villkor

•Fokus på glädje, ansträngning och lärande

•Hållbart  idrottande

•Fair PlayKommande veckor och avslutning av säsongen
2023-09-29 12:57

Hej!

 

Nu går denna säsong mot sitt slut, sista matchen är spelad, men vi fortsätter att träna några veckor till. Vi tränar 1 gång i veckan, torsdagar kl.18:00-19:00, fram till spelarutvecklingslägret den 22/10. Kalendern är uppdaterad och kallelser inför dessa träningar kommer att skickas ut. En avslutning ska vi såklart också ha!, för att tillsammans stänga fotbollsåret 2023. Planering pågår och så snart vi får allt klart kommer vi att informera om vad det blir och när.

 

Om vi ska summera denna säsong har den bjudit på både toppar och dalar. En vårsäsong som bjöd på både bra prestationer och resultat och en höstsäsong som blev lite tuffare. Vi har fått arbeta mycket med inställning och förhållningssätt på match, till träning, varandra och andra. Cupen i Piteå var en höjdpunkt där vi fick en gemensam upplevelse och provade på 11-manna, med en hel del fina fotbollsstunder. 

 

Nästa år väntar en ny utmaning, att övergå till att spela 11-manna, det ska bli kul! Planeringen inför kommande säsong är redan igång. Som det verkar kommer i princip alla att fortsätta även nästa år!, det är glädjande för oss ledare.

 

Som tidigare år kommer vi att sälja bingolotter till uppesittarkvällen och kalendrar, 8 enkellotter och 2 kalendrar per barn. Mer information kommer längre fram.

 

Även om vi inte helt avslutat säsongen ännu vill vi passa på att tacka alla spelare för denna säsong men även er föräldrar som hjälpt till med att skjutsa till matcher, fikaförsäljning, varit matchvärdar, hjälp under cupen m.m. och vår föräldragrupp för en bra uppstyrd försäljning som möjliggjorde vår resa till Piteå. 

 

Vi tycker som vanligt att det varit väldigt roligt att få träna killarna och vi ser redan framemot nästa säsong!

 

// Ledarna

Spelarutvecklingsläger
2023-08-16 15:53

Hej!

 

Nu är det dags att anmälan sig till nästa spelarutbildningsläger. Varje år anordnar Västerbottens fotbollsförbund spelarutbildningsläger för de som fyller 14 år under det innevarande året. Dessa läger är förberedande inför länslaget. Det är två läger, ett på våren och ett på hösten. Höstens läger är den 22/10.  

 

Lägret är öppet, dvs alla födda 2009 har rätt att anmäla sig.

 

Se mer info på förbundets hemsida: https://vasterbotten.svenskfotboll.se/spelare/spelarutbildningslager/

 

Anmälan görs via kallelsen som gått ut, senast 1/10. Föreningen anmäler sedan samlat alla spelare till förbundet. I kallelsen vill vi att ni uppger vilken position spelaren skall ha på lägret, spelarna delas ofta upp i grupper utifrån position på planen.

 

Kostnaden är 150:-/spelare/tillfälle. Denna avgift betalas av spelaren. Inbetalning görs via swich till Daniel Frank, 073-338 71 34. Skriv spelarens namn som meddelande.   

 

// Ledarna

Höstsäsongen och ansvar hemmamatcher ht
2023-07-31 12:43

Höstsäsongen

 

Hej!

 

Hoppas alla har en fin sommar!

 

Först vill vi tacka för fantastiskt roliga dagar på PSG! och framförallt rikta ett stort tack till alla föräldrar som på olika sätt hjälpte till under cupen. Vi hoppas på en cupupplevelse även nästa år.

 

På onsdag den 2/8 startar vi upp höstsäsongen med träning, vi har hemmamatch redan den 6/8.

 

Träningstiden på måndagar ändras nu under hösten, kl. 18:45- 20:00, övriga dagar är tiderna  samma som tidigare. Kalendern är uppdaterad med både träningstider och matcher.

 

Under höstsäsongen vill vi att ni meddelar om ni inte kommer på träning via vår sportadmin chatt.  

 

Kallelse till match görs på samma sätt som under våren dvs. vi kallar utifrån träningsnärvaro och spelpositioner.

 

Vi ses på onsdag!

 

// Ledarna

 

 

Ansvar hemmamatcher ht- 2023.

 

Här kommer ansvarsfördelning, under dokument finns en närmare beskrivning av uppgifter.

 

Tänk på att titta i kalendern då matcher och tider kan ändras

 

6/8 Täfteå – Ersboda kl. 18.30

Sixten Svanberg, Olle Bergdahl

 

13/8 Täfteå - Sandåkern kl. 18.30

Malte Östensson, Oskar Nilsson 

 

27/8 Täfteå -TSUIF kl. 18:30

John Sperring, Viktor Westberg

 

10/9 Täfteå-IFK Umeå kl. 17.30

Jonathan Suojanen, Sixten Engblom

 

 

// Föräldragruppen

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 18/09 22:38 
Täfteå IK, 12/08 12:50 
Täfteå IK, 05/07 10:56 
Täfteå IK, 17/06 15:34