SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inställd match och träning
2021-05-10 20:50

Västerbottens fotbollsförbund har beslutat att vi inte spelar matcher över kommungränserna så helgens match mot Spöland/Vännäs är inställd.

 

Ingen träning på fredag 14/5.

 

/Ledarna

Information F07- 08
2021-04-28 20:08

Vi kör träning på valborgsmässoafton men vi tidigarelägger den en timme så vi kör kl 16-17

 

Det svänger i information vad gäller matcher och vi vet ännu inte om Västerbottens fotbollsförbund kommer att gå på folkhälsomyndighetens rekommendation om att det nu är okej för lag med spelare födda 2002 och senare att spela matcher. Vi får helt enkelt avvakta och se. Västerbottens fotbollsförbund har sagt att de på måndagar meddelar om det blir match till helgen så senast måndagen den 3 maj får vi veta om det blir match helgen 8-9 maj. När det blir dags för matcher bedömer vi att vi behöver aboslut minst 13 spelare till start. Eftersom vi bara är 16 stycken totalt så har vi inte råd med alltför många bortfall.

 

Eftersom det inte blev något Piteå summergames förra sommaren så var vår förhoppning att vi skulle kunna delta i någon lite större cup denna säsong. Vi ser dock inte att det är möjligt under vårsäsongen så hoppas vi på att kunna delta i någon cup under hösten. Om det är någon av er som har tips på en cup så får ni gärna höra av er.

 

/Ledarna

F07-08 Säsongen 2021
2021-04-25 19:12

Det känns väldigt kul att säsongen kommit igång även om Aprilvädret varit lite lynnigt och tvingat oss att ställa in två träningar. 

 

Västerbottens fotbollsförbund har släppt matchserie för vårsäsongen för att klubbarna ska kunna förbereda sig. Dock är det fortfarande matchförbud för alla utom elitlagen t o m den 17 maj. Hur det ser ut efter den 17 maj är ännu oklart. Om matcherna kommer igång så spelar vi matcher t o m sista helgen i juni.

 

Vi hoppas naturligtvis att vi ska få spela matcher och då är det spel 9 mot 9  i 3x25 minuter som gäller. Vi kommer också att spela med off-side. Som vanligt står klubben för matchtröjor och dessa kommar att delas ut när vi vet om/när vi får spela match. Vi spelar i röda strumpor och röda shorts, vilka spelarna själva måste hålla, så det kan vara bra att se över om det behöver inhandlas något. Både strumpor och shorts går att handla via klubbshopen http://www.tafteaik.nu/sida/?ID=321180 Där går det också att handla TIK-overall om det skulle vara intressant. 

 

Denna säsong är vi 16 tjejer i truppen vilket innebär att det kommer att bli mycket speltid (bara vi får komma igång med matcherna). Fotbollsträningarna är roligast när vi är många så vi ser gärna att vi är så många som möjligt på träningarna. Då är det också lättare att ha bra och tempofyllda träningar. Vi vill denna säsong att tjejerna meddelar oss om de inte kommer på träningen (de behöver inte uppge varför om de inte vill). Anledningen till detta är att det underlättar för oss i planering av träningen.

 

/Ledarna

 

 

 

Träningstider F07-08
2021-04-07 11:50

Hej!

 

Nu är träningstiderna klara. Vi börjar träna på måndag 12/4. Aprilvädret kan ju vara lite nyckfullt så kläder efter väder gäller.

 

Måndagar 18.30-19.30

Onsdagar 18.00-19.00

Fredagar 17.00-18.00

 

/Ledarna