SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotboll F07-08 höstsäsongen
2021-07-19 10:13

Hej på er!

 

Starten på höstsäsongen närmar sig med stormsteg. Vi har fått matchprogrammet och lagt in matcher och träningar i vår kalender. Dock är det några bortamatcher där vi ännu inte fått tid och dag bekräftat ännu. Det gäller t ex säsongens första match borta mot Umedalen men den blir med största sannolikhet redan helgen 7-8 augusti. Vi som tränare hade nog inte riktigt räknat med en så tidig första match och hinner därför endast med en fredagsträning 6/8 innan första match (ev hinner Lars hålla i en träning onsdag den 4/8 men om den blir av meddelas närmare det datumet)

 

Det kan vara en god idé att uppmuntra tjejerna att komma igång med lite aktivitet om det varit uppehåll på fysisk aktivitet under sommaren. Det är roligare att spela fotboll om man inte blir trött så fort. Aktiviteten i sig behöver inte vara avancerad men bör få upp pulsen rejält.

 

Men önskningar om en fortsatt fin sommar

/Viktoria och Lars

Sommarhälsning F07-08
2021-06-22 10:38
Eftersom en del redan börjat semestern och andra är på fotbollsskola så ställer vi in morgondagens (onsdag) träning och kraftsamlar inför matchen på söndag.
 
Från och med nästa vecka har vi sommaruppehåll med fotbollen, och vi återkommer senare med datum för höstens första träning. 
 
Vi skulle vilja att alla fortsätter att hålla igång under sommaren, både med kondition, teknik och styrkeövningar. Detta främst för att bibehålla styrkan och minska risken för skador i samband med höstens träningar och matcher På träningen i går fick vi nya tips på bra knäövningar från a-lagets fystränare där fokus var på knä och bålstabilitet. Vi har under våren kört olika knäövningar inledningsvis på träningarna så någon av de (tex utfallssteg, knäböj, balansera på ett ben med böjt knä) är bra att köra några gånger i veckan tillsammans med tex plankan. Kondition kan vara en löprunda eller en stund på studsmattan och teknik kan vara en stund med bollen på gräsmattan. Det behöver inte vara krångligt.
 
Med det vill vi önska alla en fin och vilsam sommar!
 
Ledarna  
 
Sista rycket innan sommaruppehåll
2021-06-15 22:53

Nu har vi några träningar och två matcher kvar innan sommaruppehållet. 

ons 16/6 träning 18.00

fre 18/6 inställd

lö 19/6 match på Täfteborg

må 21/6 träning 18.00

on 23/6 inställd

fr 25/6 midsommarafton ingen träning 

sö 27/6 match på Täfteborg

 

/Ledarna

Inställd match och träning
2021-05-10 20:50

Västerbottens fotbollsförbund har beslutat att vi inte spelar matcher över kommungränserna så helgens match mot Spöland/Vännäs är inställd.

 

Ingen träning på fredag 14/5.

 

/Ledarna