SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningsfördelning Hösten 2022

Observera att när planen delas på tre lag betyder inte ordningen i schemat vilken del av planen ni skall använda.

Laget i mitten skall inte alltid ha mittenytan utan detta turas ni om om att ha. När äldre lag delar plan med yngre lag kan det dock vara en fördel att de äldre laget flyttas ut mot kanten, så att de större spelarna inte stör de mindre.

 

Detsamma gäller när planen delas i två. Laget till vänster i schemat skall inte på automatik ha ena eller andra planhalvan. Detta löser ledare med kommunikation på plats.

 

Obs! Detta är den tid ni har på konstgräset. Ni får påbörja träningen tidigare om ni vill men då skall detta ske på ett sätt så att ni inte stör lagen som har träningstid. Är det ok för tränande lag kan uppvärmning/träning ske på yta som inte används, tex efter mittlinje, i hörnen eller utanför linjerna.

Samlingar efter träning sker utanför planens linjer.

 

Ställ gärna all utrustning på asfalten bredvid gräset så ytorna utanför linjen är användbara. Detsamma gäller cykelhjälmar, ryggsäckar, vattenflaskor och jackor.

 

Efter träning är ni ansvariga för att återställa målburar på sin plats, ta in bollar, västar och konor som ni tagit ut.

Målburarna kan överlämnas till nästa lag om de vill använda samma, likaså bollar, västar, konor.

 

Matcher får inte bokas på andra lags träningstider utan att laget kontaktas innan om överenskommelse, observera att vi även har träningstider på lördag och söndag i år.

 

Observera att seniorlagens spelschema redan är lagt och vissa vardagskvällar kommer strykas pga seniorlagsmatch.