SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Aktivitetsstöd/Närvarorapportering

Aktivitetsstödet är en viktig inkomstkälla för Täfteå IK. För varje aktivitet får föreningen ett bidrag samt ett bidrag för varje deltagare. En ledare i laget ska därför rapportera varje träning, match och andra sammankomster som laget har. 

Närvarorapporteringen för lagets aktiviteter sker via Sportadmin. Inloggning behövs och behörighet erhållas av Jan Palmquist tafteaik@taftea.com. Ladda gärna ner SportAdmin ledarapp för att enkelt kunna rapportera närvaro efter varje träning och match. 

För att man ska kunna närvarorapportera träningar och matcher så behöver aktiviteter finnas i kalendern. Går att lägga in via SportAdmin ledarapp, SportAdmin eller på kalenden på lagets hemsida. 

Hur man registerar aktivitetsstöd i SportAdmin ledarapp. 

 

Lagkassa

Vi rekommenderar att varje lag ordnar en handkassa för att använda till olika inköp. Därför bör varje lag utse en kassör som sköter lagets ekonomi. Om summan i lagkassan blir allt för hög vill Täfteå IK att pengarna förs över till lagets konto hos Täfteå IK. Kontakta innebandysektionens kassör Lena Palmqvist, ibkassa@taftea.com vid frågor och för överföringar av pengar. 

Det är viktigt att man i ett tidigt stadie planerar aktiviteter så att man bygger en stabil långsiktig lagkassa som gör att laget kan delta i cuper.

 

Matchkallelse

De ledare i laget som har behörighet till SportAdmin kan skicka ut matchkallelser. För att ni ska kunna skicka ut matchkallelser till spelarna i laget behöver ni lägga in matcherna i lagets kalender. Detta gör ni genom att logga in på SportAdmin på webben. Gå till ert lag och välj matcher i menyraden. Där till höger finns importera serie. Då hämtas alla matcher från Ibis. 

Support finns på sportadmin.se 

https://support.sportadmin.se/support/solutions/folders/48000390366

 

Ett tips är att ladda ner SportAdmin ledarapp till din telefon. 

Support finns på sportadmin.se

https://support.sportadmin.se/support/solutions/folders/48000398286

 

Domare 

VIBF/SIBF tillsätter domare till alla matcher. I IBIS syns vilka domare som tillsatts till varje match. Lagets kontaktperson i IBIS ansvarar för att kalla domaren/domarna till matchen. Detta görs via IBIS. VIBF betalar domarna. 

 

Täftehallen

Bollar, koner och västar finns i förrådet (där sarg och målburar står) och nyttjas av alla lag. Efter varje träning ställs bollar, koner och västar tillbaka i förrådet. 

 

För att komma in i förrådet under trappen (där finns några extra målvaktsutrustningar att låna), använda vikväggen eller komma in i städförrådet så finns en nyckel i en nyckelbox i domarrummet. För att låsa upp boxen använder ni taggen. Viktigt att nyckeln återlämnas i boxen. Hallansvar 

Alla lag som tränar i hallen kommer en eller två gånger per säsong ha hallansvar. Det innebär att laget har ansvar fredag till söndag den/de veckor man blivit tilldelad. Information om när laget har hallansvar och vad det innebär kommer via mejlutskick och under fliken hallansvar. Information finns även på innebandyns sida på Täfteå IKs webbplats.