SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vad gäller från den 9 februari?
2022-02-10 20:41

I och med de lättade restriktionerna får vi äntligen ha publik i vår hall.

 

De lättade restriktionerna innebär dock att det egna ansvaret är stort och de rekommendationer som fortfarande gäller är: 

  • Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19.
  • Folkhälsomyndigheten rekommenderar vuxna personer som inte har vaccinerat sig att vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Det innebär att dessa personer bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus. De ovaccinerade som tillhör en medicinsk riskgrupp löper större risk för allvarlig sjukdom. Risken för allvarlig sjukdom ökar även i takt med stigande ålder.

Svensk Innebandy har följt myndigheternas rekommendationer och fortsätter att göra så även nu, vilket innebär att stora delar av vår sport återgår till det normalläge som var innan pandemin. Svensk Innebandy har varit hårt drabbat av pandemin och förhoppningen nu är att avsluta säsongen på ett positivt sätt och få vår sport att växa och komma tillbaka starkare än förut.  
 
mvh Coronagruppen