SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Restriktioner vid match i Täftehallen
2022-01-12 20:46

Restriktioner vid match i Täftehallen

 

Det kommer hela tiden nya restriktioner. Detta är vad som gäller vid innebandymatch i vår hall från 12 januari 2022 tills vidare. 

 

Vi får endast ha 20 stycken i publik och för att detta ska kunna organiseras så måste varje lag utse en matchvärd. Matchvärd möter upp motståndarlag och publik i entrén, och visar motståndarlaget vilket omklädningsrum laget ska använda samt ansvarar för att släppa in max 20 personer i publik. 10 stycken från motståndarlaget och 10 st från hemmalaget. Matchvärd bör vara på plats minst 45 min innan matchstart då samlingstid för lagen kan variera. 

 

För att matchvärd enklare ska kunna hålla koll på antalet i publik ska uppmärkta innebandybollar delas ut till publik när de kommer till hallen. Dessa uppmärkta bollar hänger i domarrummet. Det finns 20 stycken bollar. 

 

Matchvärd delar ut en boll till varje person (boll med svart snöre till motståndarna och boll med rött snöre till hemmalaget). Hemmalaget får ta fler bollar om inte gästande lag kommer med 10 stycken i publik. Är bollarna slut får man tyvärr inte komma in och se matchen. Informera att bollen ska lämnas tillbaka till matchvärd efter det att matchen är slut, eller när man lämnar hallen. På detta sätt har vi koll på hur många som kommit av publiken. 

 

Om det är match i direkt anslutning till redan pågående match får publik för nästa match vänta utanför hallen tills det finns “lediga” bollar. Matchvärd för den efterkommande matchen ansvarar för detta. 

 

Matchvärd ska ha uppsikt över entrén under hela matchen för att förhindra att det blir fler än 20 personer i publik.

 

Informera såväl hemma- som bortalag, i så god tid som möjligt, om vad som gäller vid match i Täftehallen. 

 

Ingen fikaförsäljning i hallen under rådande restriktioner. 

 

Hör av er till innebandysektionen om ni har funderingar. 

 

Hälsningar 

Coronagruppen