SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Matcher: kallelser och klädsel
2022-10-25 15:19

Det närmar sig första matchen och vi har börjat skicka kallelser.

 

Kallelser till match

Laget består av 17 spelare, en målvakt och 16 utespelare.

Vi har delat upp utespelarna i fyra grupper med fyra spelare i varje grupp. Till varje match kallas två av grupperna i en lottad turordning. På detta sätt är alla garanterade att kallas till varannan match även om spelaren ibland står över två omgångar och ibland spelar två omgångar i rad.

 

För att bli kallad måste man ha deltagit på träning. Har man varit sjuk eller skadad måste man först delta i träningar innan man får spela match. När spelare saknas kommer vi kalla extra spelare från de som inte kallats utifrån träningsnärvaro och spelarposition. Saknas tex en målvakt eller libro kan denna inte ersättas av en pivot.

 

Vi vill ha svar på kallelsen ca tre dagar innan match

 

Matchkläder

Spelaren får låna röd matchtröja

Ni är ansvariga för tröjan som skall återlämnas efter säsongen.

Ni som spelar innabandy i Täfteå IK måste skilja på sin innebandytröja och sin futsaltröja. Futsalmatchen måste spelas i rätt tröja och rätt nummer. Ni är juniorer nu och reglerna är hårda.

Tvätta den i 40grader utan sköljmedel.

 

Ni behöver även vita shorts och röda strumpor

Behöver ni uppdatera garderoben kan ni köpa kläder till föreningsrabatt via vår klubbshop: https://www.tafteaik.nu/sida/?ID=320085

 

Vid behov lånar vi vita tröjor till enskilda matcher. Lämpligt att ni har röda shorts och vita strumpor tillgängligt. Vi vet att det finns spelare som saknar shorts och strumpor i reservfärg. Vill man inte köpa egna reservkläder via klubshopen kan vi försöka låna ihop kläder till de matcher detta händer (ev två-tre matcher under säsongen).

 

Domaren har rätt att neka en spelare att delta i matchen om han har fel färg på shorts eller strumpor.

 

Licens

Spelarna födda 08 måste skriva på nytt licensavtal, detta då de fyller 15år under kommande år.

09-killarna kan spela på sin ungdomslicens ett år till och 07orna skrev på sin ifjol.

De spelare som även ska fortsätta spela utefotboll med 07/08 laget kan använda samma licensformulär för det. De som bara spelar futsal kommer endast att teckna futsalavtal med Täfteå IK, vilket inte påverkar licensen för utefotboll. Licensformuläret kommer delas ut på träning och skall skrivas under av spelare, vårdnadshavare och förening.

 

Hör av er om ni har några frågor

 
Bronssponsorer