SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan till kommunserien och laguppdelning
2021-02-17 22:00
Hej alla,

Nu mitt i kalla vintern börjar det bli dags att anmäla oss till kommunserien för fotboll som startar i vår. Barnen spelar 5v5 på en plan som är 30x20. Vi tycker det ska bli så kul med fotboll ute igen till våren. Senast den 15/3 behöver lagen vara anmälda.

Från årets säsong brukar klasslagen delas i flickor respektive pojkar men det gör vi som vi vill. Vi behöver dock meddela fotbollssektionen hur vi önskar göra. Förslaget är att klasslaget P/F13 delas i F13 resp P13. Vänligen kontakta Malin på nedan kontaktuppgifter senast söndag den 21 februari om det finns andra förslag.

Redan nu i slutet av februari behöver vi vara klara med laguppdelning och spelarinventering. Vi hoppas såklart att alla vill fortsätta spela även i år men om någon redan nu vet att de inte kommer vara med, meddela Malin så snart som möjligt. Gärna senast onsdag den 24 februari så vi anmäler rimligt antal lag till seriespel.

Slutligen vill vi passa på att flagga för att vi behöver vara fler tränare/hjälptränare. Vid uppdelning F13 resp P13 är det främst för F13 vi behöver vara fler tränare men P13 är såklart också gärna fler.

Ha en fin kväll alla

Vänliga hälsningar

Tränarna


Kontaktuppgifter till Malin
mail: m.c.tuomas@gmail.com
mobil: 073 923 60 24
 
Guldsponsorer
@TafteaFotboll
Silversponsor
Bronssponsorer