SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blytung förlust för Sävarådalen men fortsatt serieledning!
2020-09-25 06:34
Tvåmålsskytten Eyoel Abel Tesfaye.
Det unga Sävarådalenlaget gjorde en bra insats och styrde spelet i 90 minuter men föll med 3-2 borta mot Sörfors IF efter att hemmalaget gjort tre mål på fasta situationer. 

 Dom röda dominerar från start och skapar mest chanser men lyckas inte göra nåt mål förrutom ett som vinkas av för offside. Hemmalaget kan istället i den 38:e minuten göra 1-0 på en frispark från mittplan som nickas i mål och i 44:e så gör de 2-0 på en liknande frispark och dålig markering av Sävarådalen. 

Sävarådalen visar moral i andra halvlek och Eyoel stänker in 2-1 ganska omgående och minuten senare tror alla att det är kvitterat men avvinkat för offside, tveksamt. Eyoel kan dock kvittera med 20 minuter kvar men hemmalaget kan nån minut senare göra 3-2 på ny lång frispark. Med 5 minuter kvar är Adrian ytterst nära att kvittera men hans frispark tar i ribban och det blir tyvärr förlust.

 - Blytungt och vi styr spelet hela matchen, säger coach Ihab Odeh som tycker man reser sig enormt efter paus och ger extra plus till tvåmålsskytten Eyoel Abel Tesfaye och inhopparen Alvin Gunnarsson Dyberg. 

 Så här ställde ”di röe” upp; 
 1. Albin Berglund (MV) 
 3. Viktor Johansson 
 4. Noel Marklund 
 8. Ossian Eklund 
10. Eyoel Abel Tesfaye 
11. Linus Berglund 
15. Johan Lindh 
16. Melvin Sehlstedt 
17. Teddy Edlund (K) 
18. Axel Lindberg 
20. Nicholas Fleming 

Ersättare; 6. Sajad Amini, 9. Melvin Edlund, 13. Rasmus Gunhaga, 14. Alfred Sandow, 19. Alvin Gunnarsson Dyberg, 21. Bilaal Mohamed och 26. Adrian Boter 

Återstår bara en match i årets div 4-serie och säsongsavslutningen är nästa söndag den 4/10 kl. 14.00 då det är hemmamatch på Borgen mot Höjdens BK och då kan seriesegern spelas hem!
 
@TafteaFotboll