SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sammanfattning Föräldramöte 2/10
2022-10-02 19:24

Viktigast först: Vi behöver en ny kassör som ersätter Jenny (Emils mamma). Det är inte särskilt mycket jobb med det. Men man får också en roll som Föräldragruppsansvarig tillsammans med Charlotta (Sixtens mamma).

Det är mycket fixande som tränare, och allt praktiskt som kan avlastas till en föräldragrupp är guld värt! Hör av er snarast om ni har möjlighet att hjälpa till med detta.

 

Sammanfattning av mötet i övrigt:

  • Även om vi tappat några spelare (Olle B och Oliver) så är vi ett förhållandevis stort lag (16 kvar) och borde kunna stå på egna ben. P10/11 har önskemål om att ev kunna låna spelare till match, och vi kan kanske låna av dem om det skulle behövas.
  • Träningarna fortsätter som tidigare, vi varvar teknik/taktik och kondition/styrka. Vi har en längre tid på tisdagar då vi hinner träna mer match, vilket verkar uppskattas av alla.
  • Matchsäsongen. Vi ser preliminärt ut att spela med mest P10-lag från Umeå/Sävar/Obbola/Holmsund/Hörnefors, vilket vi hoppas blir lagom motstånd för killarna. Matchschema kommer nog till veckan.
  • Vi har hallansvar v 41 och v 8, arbetsfördelning för v 41 sker inom några dagar.
  • Vi siktar på Paradis-cupen i januari igen, någon gång ska det väl bli av!
  • Angående Bingolotter. Just nu har vi ca 10500 kr i kassan, och lite mer hade känts tryggt. Vinsten per såld lott är god, så vi siktar på att sälja i år igen; ev i samarbete med P09 Fotboll.
  • Vi återkommer om avgift till lagkassan när vi har en ny kassör.

Annars ser vi fram emot en kanonsäsong med killarna!