SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsstart 27/9
2022-09-19 19:17

Nu kör vi igång igen för hösten! Det har dragit ut på tiden att få halltiderna godkända av styrelsen m.m., men nu är det klart.

 

Vi har tid på tisdagar 19-20:30 och torsdagar 19-20, och kör igång nästa vecka med första träningen.

 

Vi har precis haft ledarmöte och sagt att målet är att killarna är på plats ombytta 18:50, så kan vi prata om föregående match/träning och ev teori innan vi går in och kör igång uppvärmningen. På tisdagar behöver vi även plocka ner sargen innan träningen är slut.

 

Kolla gärna att killarna har en klubba som de inte växt ifrån.

 

Spelschema har inte kommit ännu, men så fort det kommit lägger vi ut det. Vi kommer preliminärt spela i serier med Sävar -09 och lag födda -10 i Umeå och Holmsund, vilket nog kommer passa killarna väldigt bra.

 

När det gått ett par träningar, och vi vet ungefär hur många vi är i laget den här säsongen, så kallar vi till ett föräldramöte (ev digitalt om det föredras). Vi gör ett nytt försök med Paradiscupen i januari, då vi känner att avståndet till Övik är väldigt praktiskt av många anledningar.