SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sammanfattning av föräldramötet 6/11
2019-11-06 21:53
* Lite om läget på träningarna just nu:
Vi kör på två gånger i veckan, några killar är bara med på en av träningarna, och det är helt okej. Det är kul att många vill vara målvakter, men det gör det också svårare att specifikt målvaktsträna några av dem. Det är också många som är besvikna över att man så sällan får stå, både på träningar och match.
Upplägget är väldigt likt tidigare, då vi har ett rullande schema med olika teman på varje träning. Några av tränarna fortsätter att gå utbildningar via förbundet, och det absolut viktigaste målet just nu är att så många som möjligt tycker det är kul och vill fortsätta.
Det känns som det blivit bättre ordning på träningarna, och över lag ser man att många har utvecklats en hel del i sitt spel. Vi ser fram emot en kul säsong med grabbarna!

* Listan över matcher ligger nu uppe i kalendern, och uppdaterades efter mötet idag då det visade sig att laget har matcher i två divisioner (tack för tipset, Petra).

* Många av killarna verkar ha uppskattat att vi gick och såg Dalens herrar spela förra säsongen, och vi hoppas kunna göra något liknande denna säsong.

* Emils mamma Jenny fortsätter som kassör. Vi har 4763 kr i vår kassa, samt ytterligare ca 2000 kr i lagkassan hos innebandysektionen. Om dessa 2000 kr kommer från domaravgifter vi fått tillbaka eller förra årets Bingolotter ska vi kolla upp.

* Sixtens mamma Charlotta kommer att fortsätta vara ansvarig för föräldragruppen med Jennys hjälp. Är det någon fler som kan tänka sig hjälpa till, hör gärna av er till någon av dem. Vi har redan haft en helg med hallansvar, och kommer ha igen helgen vecka 13. Förutom detta är det väldigt många hemmamatcher där vi behöver 2 personer i sekretariatet och 1 som säljer fika. Mer detaljer om detta när vi fått ordning på en arbetslista.

* Vi beslutade också att ta in en årsavgift på 100 kr, utöver försäljningen av Bingolotter.
Stopp-datum för försäljning av årets Bingolotter sätter vi till 15 december, senast då skall pengarna Swishas till Jenny (070-566 47 93), och eventuella osålda lotter/kalendrar återlämnas till mig (Kalle). Glöm inte att märka betalningen med ert barns namn och om det gäller Bingolotter, Årsavgift, eller båda i samma betalning.
Är man osäker på hur mycket man hämtat ut lotter för och ska betala in för dem, så finns en lista på hemsidan:

Det finns i dagsläget några enstaka extra lotter och kalendrar kvar om man vill hämta ut, kolla annars med fotbollen också. Blir alla lotter sålda kommer vi dra in strax under 6000 kr till lagkassan!