SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Premiärförlust borta mot Hörnsjö!
2020-06-17 12:46
Sävar/Täfteå förlorade seriepremiären med 4-1 borta mot Hörnsjö IF2 men man stod för en spelmässigt bra insats. 

- Vi hamnade ganska rätt i vårt spelsystem direkt med ett lågt försvarsspel och det fick hemmalaget att slå bort en del bollar och vi fick många bra spelvändningar, säger tränaren Stefan Fredriksson. 

I den 26:e matchminuten kan dock Hörnsjö ta ledningen efter en försvarsmiss men Sävar/Täfteå kan ganska omgående kvittera och man gör det efter ett riktigt mönsteranfall där Henny hittar Olivia som tar sig förbi sin back och snyggt skjuter in kvitteringen. 1-1 såg ut att stå sig till halvlek men i den 45:e gör hemmalaget lite väl enkelt 2-1 på en hörna. 

 I andra halvlek fortsätter ”di röe” att spela bra och man skapar många bra lägen, bl.a hade Lova och Olivia frilägen, men nån kvittering blev det tyvärr inte utan Hörnsjö kan istället fastställa slutresultatet till 4-1 efter två slumpmål. 

Förlust men tjejerna kämpade på och det finns mycket positivt att ta med sig. Nästa match för vårt damlag är på tisdag den 23/6 kl. 20.00 då det är hemmapremiär mot Ersboda SK på Skogsvallen. 

Startelvan:
Angelina
Selma J
Tilda
Lova
Sara
Selma
Henny
Felicia
Hanna
Nathalie

Avbytare: Emelie, Emme, Angelica, Olivia, Karin