SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träning, Challenge, Samåkning och Vårkänslor
2023-03-12 21:58

Vi fortsätter med rätt tunga pass i Täftehallen. Spelarna imponerar, är riktigt bra fart och bra stämning.

 

Träningar

Kommande planerade träningar är:

Mån 13/3 20.30-21.45 Täftehallen 

Ons 15/3 16.00-17.00 Thorén Arena (konstgräs)

Sön 19/3 19.00-20.30 Täftehallen 

 

Vi meddelar via hemsida och uppdaterar vår kalender om tider ändras. Numera har vi spelare som åker rätt långt för att träna med oss, vi förstår att vissa kan få problem att komma på alla träningar och att vissa tider inte passar. Behöver ni prioritera mellan träningarna skall ni prioritera träningar på konstgräs före fys i hallen.

 

Challenge

Vi kan inte hinna med allt vi önskar på våra träningar. Vi ger därför spelarna en utmaning. De som vill ta fotbollen på allvar och verkligen slita för att komma i form.

Ett 5km löparpass i veckan i egen regi!

Tänk på att undvika stark kyla (-10) och halka.

Men många har tillgång till löpband och kan klara detta utan snö och is. Ingen soft glädjefylld jogg, en tidsattack där ni springer för att sätta nytt pers på 5km.

Gör ni detta en gång i veckan kombinerat med vanliga träningar så kommer det hända saker i benen innan säsongen börjar.

 

Samåkning onsdagar

Kenneth har mailat om samåkning onsdagar för eleverna på Sävarskolan. De hinner inte till träningen med buss. Är en begränsad tid vi har dessa tider. Vi tror övriga går på skolor inne i Umeå? Och inte har problem att klara träningstiden.

 

Våren är på väg

Täfteborg är skottat och med plusgrader i solen dagtid är det bara en tidsfråga innan vi kommer flytta ut. Det kommer fortfarande vara kallt så tänk på hur ni klär er. Men! Gräs (iallafall plastgräs) under sulorna är inte långt bort nu.

 

 

Bra jobbat killar! Vi är grymt imponerade över er inställning till träningarna. Vi avslutar veckan med att hälsa vårt senaste nyförvärv Tristan varmt välkommen till oss, vi hoppas du ska trivas!