Info från föräldramötet
2017-01-31 23:00

Under dokument finns presentation från mötet. Se även info från Monica nedan. //TränarnaHej alla föräldrar till flickor 04-05!


Vi har ju haft föräldramöte ikväll och det känns verkligen roligt att det snart är dax för fotboll igen.


Våra fantastiska tränare har gjort upp en bra plan för säsongen, det som behövs för att allt runtomkring ska fungera är att vi föräldrar hjälper till med olika saker utöver själva träningen.


Vi som var representerade från vårt gäng samlades en stund efter mötet för att prata ihop oss om hur vi ska göra för att samla ihop pengar till lagkassan. Den kommer ju att användas till Piteå Summergames, så efter det behöver kassan fyllas på för att kunna betala domaravgifter, ev. kunna vara med på fler cuper framöver osv. Vi kommer inte att sälja fika den kommande säsongen och vi beslutade även att inte jobba på Valborg i fortsättningen, då det inte gett så mycket pengar på slutet.


En del av oss tänkte att det skulle vara bra med något jobb som man kan fixa många på en dag, som tex vägstädning, plocka vägpinnar, ordna en cup m.m. Några tyckte att det vore en bra idé att sälja något som passar inför påsk eller kanske New Body, som brukar gå rätt så bra. 06-ornas föräldragrupp satt också kvar och diskuterade och kom fram till att de skulle swisha pengar till kassan för att "slippa" sälja saker. 


Då vi var väldigt få representerade i kväll (ca.5-6 st) så kändes det svårt att ta något beslut. Därför gör vi ett nytt försök och träffas en stund nästa måndag (6/2) kl.19 på Täftehallen (då många av tjejerna har innebandyträning).


Inför den träffen skulle vi vilja att alla funderar på följande:


 Finns det någon som kan fixa sponsor till nya träningsdressen?

  • Hur ställer var och en sig till insamling av pengar till lagkassan (sälja saker, betala en slant, eller kanske att man har ett val - antingen säljer man eller betalar in en slant?).
  • Hör er gärna för med andra lag om de har gjort något smart för att på ett enkelt sätt få ihop pengar. 

Hoppas att så många av er som möjligt kan dyka upp. Ju fler vi är desto mindre jobb blir det för var och en:-)


 

Med vänlig hälsning


Monica Bigren (Amandas mamma)070-321 61 42 (mobil)


mail: monika.bigren@umea.se


Träningskläder
2017-01-31 19:27

Hej föräldrar!


Barn växer och kläder blir för små och slitna. Vi går nu ut med möjlighet att beställa ny träningsutrustning för F04, F05, F06. Täfteå Ik har, som säkert många vet, gått över till Adidas istället för Umbro. Det kommer finnas möjlighet att prova kläder för att beställa vid två tillfällen i Täfteåhallen och det är 2/2 och 9/2 kl. 18.15. Där kommer att finnas följande att beställa från stl140-XS


Träningsjacka Junior 319 kr   Xs 359 kr

Träningsbyxor Junior 319 kr   Xs 399 kr

Strumpor 64 kr

Träningsväska 319 kr


Vid provningstillfället fyller föräldrarna i namn, produkter, antal  och summa på respektive åldersformulär som kommer att finnas. Vi återkommer med datum för betalning.

Futsalcup fikaförsäljning 5/11
2016-10-29 21:48
Hej!

 

Täfteå IK ordnar tillsammans med Guif en futsalcup nästa helg (5-6/11). Alla fotbollslag har fått i uppdrag att arbeta på olika pass den här helgen. Vi har satt ut två familjer från 04 och två från 05:orna. Vi har försökt tänka bort de som har andra sysslor och även haft i åtanke vilka som jobbade i sommar på bingon och på Valborg i våras (hoppas att vi kommit ihåg rätt….).

Arbetsfördelningen för Flickor 04-05 ser ut som följer:

 

Sporthushallen lördag den 5/11

Fikaförsäljning (endast försäljning, inte bakning)


F0405 11.30-15.00


Filippa och Nora                          11.30-13.15

Elin och Mina                               13.15–15.00

 

Om det inte passar får man kontakta någon annan i laget, som förhoppningsvis kan hjälpa till.

 

Mvh Fikaansvariga

Säsongsavslutning
2016-09-22 07:06
Hej,

Nu är säsongen snart slut. Några aktiviteter återstår.

Ikväll på träningen kommer vi att spela tillsammans med P03-04. Vi kommer att spela i mixade lag.

På tisdag blir det avslutning. Då spelar tjejerna match mot alla mammor/mammaliknande föräldrar. Direkt efter match blir det en kort samling med fika (tränarna fixar).

På tisdag måste de som inte kommer att spela innebandy lämna in sina matchtröjor. De som inte kommer på träning kan lämna dessa hos Petra senast tisdag. Till nästa säsong kommer vi att ha nya tröjor.

Den som har fikapåsen får gärna lämna den hemma hos mig, eller ta med till kvällens träning.

Mvh Petra
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotboll, 22/02 19:32 
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 22/03 15:43 
Täfteå IK, 22/02 16:20