Piteå summer games 2018
2018-01-07 16:35
Hej föräldrar!

Vi kommer att anmäla oss till PSG till sommaren 29/6-1/7-18 till lag för 7-manna och 11-mannaspel. Vi kommer snart gå ut med förfrågan om vilka som ska med men för er föräldrar är det hög tid att kanske fixa boende om ni ska dit.

Om det behövs mer pengar kommer  föräldragrupp/grupper för olika lag, ny eller gammal som ska vara fungerande i vår få hålla i detta ev cuper, sälja något samt logistik kring resa från och till Piteå mm. Föräldragruppen kommer också få styra upp försäljningsschema och hallansvar v.17 för futsal F04-05. Vi tränare räknar att vi blir befriade från planering/närvaro vid hallansvar och försäljning vid ev cup mm. 

Mer om föräldragrupp, uppgifter mm vid föräldramötet framöver. Om man inte kan delta i föräldramötet vill vi gärna veta i förväg genom mejl om  man absolut inte har möjlighet att ha någon roll i en föräldragrupp så vi vet när grupp ska tillsättas.

Vi ses!

Tränarstaben
till de som ska till pitesummergames
2017-06-08 21:15
Hej!

Vi tränare ser gärna att någon form av föräldragrupp kan avlasta och rodda i logistik om hur och när vi tar oss iväg och hem till cupen. Väl på plats så ordnar vi allt. Till alla föräldrar kan ni gå i och läsa på piteasummergames.se om turneringen. Vi tränare kommer att gå ut med info inom snar framtid.

/ tränarna
Info från föräldramötet
2017-01-31 22:56

Under dokument finns presentation från mötet. Se även info från Monica nedan. //TränarnaHej alla föräldrar till flickor 04-05!


Vi har ju haft föräldramöte ikväll och det känns verkligen roligt att det snart är dax för fotboll igen.


Våra fantastiska tränare har gjort upp en bra plan för säsongen, det som behövs för att allt runtomkring ska fungera är att vi föräldrar hjälper till med olika saker utöver själva träningen.


Vi som var representerade från vårt gäng samlades en stund efter mötet för att prata ihop oss om hur vi ska göra för att samla ihop pengar till lagkassan. Den kommer ju att användas till Piteå Summergames, så efter det behöver kassan fyllas på för att kunna betala domaravgifter, ev. kunna vara med på fler cuper framöver osv. Vi kommer inte att sälja fika den kommande säsongen och vi beslutade även att inte jobba på Valborg i fortsättningen, då det inte gett så mycket pengar på slutet.


En del av oss tänkte att det skulle vara bra med något jobb som man kan fixa många på en dag, som tex vägstädning, plocka vägpinnar, ordna en cup m.m. Några tyckte att det vore en bra idé att sälja något som passar inför påsk eller kanske New Body, som brukar gå rätt så bra. 06-ornas föräldragrupp satt också kvar och diskuterade och kom fram till att de skulle swisha pengar till kassan för att "slippa" sälja saker. 


Då vi var väldigt få representerade i kväll (ca.5-6 st) så kändes det svårt att ta något beslut. Därför gör vi ett nytt försök och träffas en stund nästa måndag (6/2) kl.19 på Täftehallen (då många av tjejerna har innebandyträning).


Inför den träffen skulle vi vilja att alla funderar på följande:


 Finns det någon som kan fixa sponsor till nya träningsdressen?

  • Hur ställer var och en sig till insamling av pengar till lagkassan (sälja saker, betala en slant, eller kanske att man har ett val - antingen säljer man eller betalar in en slant?).
  • Hör er gärna för med andra lag om de har gjort något smart för att på ett enkelt sätt få ihop pengar. 

Hoppas att så många av er som möjligt kan dyka upp. Ju fler vi är desto mindre jobb blir det för var och en:-)


 

Med vänlig hälsning


Monica Bigren (Amandas mamma)070-321 61 42 (mobil)


mail: monika.bigren@umea.se


Fikaförsäljning m.m.
2016-08-20 21:22
Hej,
Följande ansvarar för kommande fikaförsäljningar:
28/8 Tik-Ssk.  Frida, Lizette
11/9 Tik-Msk.  Nadja, Julia
25/9 Tik-Umedalen. Tilda, Mina

Sanna kommer att ta en paus från fotbollen under resten av säsongen. Detta då hon kommer att vara lärare för flera av tjejerna på Prolympia och inte vill att det ska vara obekvämt för någon. Om det känns bra längre in i säsongen tas beslut om ev. fortsättning.

Petra kommer att sluta som tränare efter denna säsong. Hon finns med på träningar säsongen ut, men avstår matcher om vi har bemanning av övriga tränare. Hon fortsätter även som kassör, men till nästa säsong behövs någon frivillig förälder med koll på ekonomi/ordning och reda som tar över denna uppgift.

Ev. blir det föräldramöte innan säsongen är slut. Vi återkommer med kallelse om detta blir aktuellt.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 22/02 16:20