Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till hemsidan för Täfteå IK F10 Fotboll
Träningstid: Onsdagar 17.30-18.30 på Täfteborg
Tusen tack och tröjor!
2018-09-16 20:23
Hej,

Vi ville bara passa på att säga tusen tack för en fantastisk fotbollssäsong som fick en härlig avslutning med Tjejsistan i Lördags. Det har varit väldigt roligt och givande att få vara med detta härliga gäng tjejer och se deras glädje, kämpaglöd och utveckling under säsongen. Nu blir det välförtjänt vila och sedan tar innebandyn vid för de som är intresserade. Mer information om detta kommer att skickas ut av innebandyledarna inom den närmaste tiden. 

Innan ni lägger dobbskor och benskydd på hyllan har vi dock en sista önskan. Vi måste samla in matchtröjorna. För att detta ska gå så enkelt som möjligt så kommer det att finnas en påse på Amandas hylla i skolan där alla barn som går i Täfteå skola kan lämna sina tröjor. Vi vill att ni lämnar era tröjor där senast Tisdag. Barnen som går i Innertavle skola lämnar sina tröjor till Liselotte och Magnus (Tildes föräldrar). Liselotte har skickat ut information om detta.

Återigen tusen tack för årets fotbollssäsong,
Ledarna


Tjejsistan Sävar, Lördag 15/9
2018-09-12 21:06
Hej,

Här kommer lite information inför Tjejsistan i Sävar, nu på Lördag 15/9.

Vi kommer att spela fyra matcher, och alla tjejer kommer att få spela tre matcher var (se länk till matchschema nedan). Eftersom det blir en lång dag är det viktigt att ta med bra kläder så att man inte blir blöt och fryser, samt ser till att få i sig mat och dryck så att man orkar med hela dagen.

I matchschemat nedan ser ni vem som spelar vilka matcher, samt vilken tid matcherna börjar. Vi samlas alltid 20 minuter innan utsatt matchtid vid Multiarenan på Sävars idrottsplats. 


Efter sista matchen blir det prisutdelning så vi ser helst att alla stannar kvar och är med på den.

Som vanligt, kom ihåg benskydd, matchtröja och vattenflaska.

Vi ser fram emot en härlig dag tillsammans i Sävar:)

/Ledarna

Ps. Det är viktigt att ni hör av er till någon av oss ledare vid eventuellt återbud till någon match. Ds.
Sista träningen!
2018-09-11 21:19
Hej,

Imorgon kör vi säsongens sista forbollsträning. Vi tänkte avsluta med lite fika efteråt, så det kan hända att vi blir kvar på Täfteborg en liten stund längre än vanligt.

Sen är det bara cupen Tjejsistan kvar på Lördag i Sävar, innan vi lägger benskydden på hyllan för denna säsong. Mer detaljerad information inför helgen skickas ut imorgon efter träningen. Om det är någon som glömt att anmäla sig till cupen vore det toppen om ni hörde av er så fort som möjligt så att vi har möjlighet att planera vilka som spelar vilka matcher innan vi skickar ut information imorgon.

Hälsningar
Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 30/01 19:33 
 
@TafteaFotboll