Välkommen till Täfteå IK P-09


Vi tränar på tisdagar kl. 17.30-18.30 på Täfteborg. Samling kl. 17:25.


I år deltar vi i kommunserien (division 9) och vi kommer under våren att spela matcher på traditionellt vis dvs. en match per tillfälle. Vi har anmält två lag så vid match kommer vi att vara uppdelade i två lag, lag röd och lag vit. Vi tränar alla tillsammans som ett enda lag och spelarna roterar mellan de båda lagen.

 

Träningen sker med utgångspunkt att spelarna ska få rörelseträning och samtidigt ge dem grundläggande fotbollsfärdigheter genom både lek och träning. Vi hoppas att de ska utveckla ett långvarigt fotbollsintresse. Fokus på att hitta fotbollsglädje som präglas av gemenskap och kamratskap. De ska få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där vi hejar på och stöttar varandra. Resultaten har mindre betydelse än prestationen.


Kontaktuppgifter till ledarna finns under kontakt.
Problem med kontaktuppgifter
2017-06-19 09:28

Troligtvis har det i samband med registreringen till fotbollskolan uppstått problem med en del av barnens kontaktuppgifter i sportsadmin (systemet vi använder för att skicka kallelser m.m)


Inget barn saknar målsmans kontaktuppgifter men har man tidigare haft båda föräldrarna inlagda kan det ha ändrats.


Om ni upptäcker att någon i er familj inte längre får kallelser eller mejl så behöver vi lägga till dessa kontaktuppgifter igen. Mejla namn, mobilnummer, mejladress till petra.kristmansson@hotmail.com så uppdaterar vi, glöm inte att skriva vilket barn uppdateringen gäller. 


Vad det gäller vår sms-grupp så är den också påverkad av detta, det kommer också att åtgärdas.


/ Petra

Träningsinformation
2017-06-19 09:14

Imorgon tisdag 20/6 (v.25) ställer vi in träningen på grund av att många av killarna har fotbollsskola i veckan.


Söndag den 25/6 har vi de två sista matcherna innan sommaruppehållet, kallelse till de matcherna kommer ut under morgondagen.


V.26 Sommaruppehåll

V.27 Sommaruppehåll

V.28 Sommaruppehåll

V.29 Sommaruppehåll


Tisdag den 25/7 ( vecka 30) börjar vi om efter sommaruppehållet med träning kl. 17:30.


/ Katarina och PetraFika till helgen
2017-06-15 20:20
I helgen är det två som har fika som inte ska vara med på matchen. Tanken är ju att de som har fika ska byta med någon om de inte kan. Tyvärr har ingen anmält sig att kunna byta då förfrågan gått ut. De som är näst på tur och får istället ta fikat tillsammans med Oliver Frank på söndag är John Sperring och Alvin Nilsson.

/ Ledarna 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll, 24/06 19:47 
Fotboll, 19/05 22:08 
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 20/06 22:13 
Täfteå IK, 22/02 16:20 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
@TafteaFotboll
Bronssponsorer