Skidskolan 2017
Nu öppnar vi anmälan för säsongens skidskola!

Vi hoppas även denna säsong kunna köra Täfteå IK Skidors skidskola på Täfteåborg. Dock har vi i dagsläget endast tre ledare vilket gör att vi kommer behöva begränsa antalet deltagare såvida fler ledare inte tillkommer.

Vi kommer isf prioritera barn födda 2010 - 2013, äldre barn hoppas vi ansluter till vår Gula grupp bland träningsgrupperna. 

Gula gruppen i träningsgrupperna är nybörjargruppen och skillnaden mot skidskolan är att vi kör två gånger i veckan varav ena dagen fristil och andra klassiskt. Man behöver inte vara orolig att det är för hög nivå för barnen.

Skidskolan kör ungefär 10 gånger med start någon gång efter. Åkningen sker på Täfteborg (beroende på snöförhållanden). Vid snöbrist kan Nydala bli aktuellt.

Har ni frågor så hittar ni kontaktuppgifter här Kontakta oss »

Vi uppmanar barn födda 2009 eller äldre är att delta i vår ordinarie träningsverksamhet. För de yngsta är skillnaden mot Skidskolan inte så stor. Vi kör två gånger i veckan och åker både fristil och klassiskt. Mer information om träningsgrupperna hittar ni här Ungdomar/Juniorer »

Upplägget och startdatum är inte 100% spikat för skidskolan tidigare år har vi kört torsdagar kl 18:00.

Här kommer ni till anmälan Till anmälan >>

Välkomna till spåret!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 20/06 22:13 
Täfteå IK, 22/02 16:20 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
@TafteaFotboll
Bronssponsorer