Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Säsongen som gått, Cup nästa år?
2018-09-28 12:59
Hej, med ett par veckors distans till årets fotbollssäsong så känns det som läge att kort sammanfatta och blicka framåt mot nästa. Tjejerna har gjort en fantastisk säsong och alla tog stora kliv framåt både som lagmedlemmar och spelare. Stämningen på träningar och matcher har varit bra hela säsongen, även om fokus ibland har riktats mot annat än att bredda spelet och slå raka pass:). Vi vill också rikta ett stort tack till vår kassör Hasse, och våra fikaansvariga (Terese och Mona) samt alla ni föräldrar som ställt upp och ordnat med fika mm.  

Vi har spelat ett par mindre cuper, men vi upplever att det finns en önskan bland tjejerna att åka på en "översovnadscup", tex Piteå summer games. För att ordna med detta behöver vi hjälp av en eller flera föräldrar att undersöka intresset i föräldragruppen, vad det skulle kosta och hur vi bäst finansierar ett deltagande. Många av tjejerna spelar även innebandy så någon typ av försäljning kan behöva koordineras mot deras kassör (som turligt nog är samma som vår!). Vi har i dag ett startkapital i kassan på ca 14kkr, men det behövs med största sannolikhet fyllas på. Så ni som är intresserade kan gärna ta kontakt med Hasse eller någon av oss tränare.

/Tränarna
Tjejsistan med mera...
2018-09-11 20:14
Hej!

På lördag smäller det:) Det är det dags för tjejsistan i Sävar. Det blir sista gången för denna säsong som vi träffar tjejerna (den tänkta aktiviteten på måndag 17/9 är alltså inställd)

Grundtanken är att man ska få spela 3 av de 4 matcherna som vi har i tjejsistan så ta en titt i Spelschema för tjejsistan för att veta vilka som spelar var och när.

Alla matchtröjor samlas in efter Tjejsistan så de av tjejerna som inte ska vara med där lämnar tröjan på i morgon efter matchen (samling 17.30 på Täfteborgs naturgräs) eller lämnar den till Lars eller Viktoria innan veckans slut.

//Ledarna 
Säsongen går mot sitt slut...
2018-09-02 18:59
Efter sommaruppehållet har tiden sprungit iväg och vi börjar närma oss slutet på fotbollssäsongen 2018. 

Vi har dock två seriematcher men framförallt Tjejsistan i Sävar lördagen den 15:e att se fram emot. Det kommer att komma en kallelse till Tjejsistan så att vi får koll på hur många som kan vara med och spela. Vi har ännu inte fått något spelschema men räkna med att det tar hela dagen. Mer information kommer så snart vi vet mera.

Måndagen efter Tjejsistan, alltså 17/9, träffar vi tjejerna och firar av säsongen med lite "häng" på klubbstugan 18.30-19.30.

//Ledarna
Målvaktsträningen börjar om efter sommaren
2018-08-19 21:20
Målvaktsträningen drar i gång igen efter sommarens uppehåll. Alla tjejer och killar födda 07-09 är välkomna på måndagar 17.30-18.30 med start i morgon 20/8. 
/Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotboll, 16/11 11:07 
Nyheter från föreningen
Täfteå IK, 22/02 16:20