Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Säsong 2020/21

Våra träningstider,

- Måndag 18:30 - 19:30

- Onsdag 18:30 - 19:30


Vi som håller i pojkarnas träningar är:

- Jonas Hasti (Axels pappa) 070-552 72 62

- Pär Nyström (Davids pappa) 070-688 77 85

- Andreas Gustafsson (Maltes pappa) 070-559 68 36


Utrustning:

- Innebandyglasögon

- Innebandyklubba

- Vattenflaska

 

Mvh/Jonas, Pär, Andreas
Fikalista & Hallansvar
2018-10-08 20:19
Hej,
Nu finns fikalistan och hallansvaret för säsongen framme.
(ligger under dokument)Försäkring
2018-09-22 09:52

Alla som spelar innebandy och har betalat licensavgiften är försäkrade.

(alla våra spelare i Täfteå IK P08 blir licensierade innan matcherna drar igång, detta betalas av Täfteå IK)Gäller både vid match och träning

Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när spelaren deltar i match, organiserad träning eller prova på-verksamhet i innebandy anordnad av Svenska Innebandyförbundet, dess distrikt och förening.


Den gäller också under direkt färd till och från de aktiviteterna. Om en aktivitet sker på annan ort än hemorten, gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med den. 
Svensk Innebandys Tävlingsmodell
2018-09-22 09:47

Serieindelning:                        

Västerbottens Innebandyförbund arbetar med Svensk Innebandys Tävlingsmodell i seriespelet för barn och ungdomar. Den traditionella serieindelningen baserad på födelseår övergavs till säsongen 2012-13. Förändringen innebar att laget och den enskilda spelaren kunde spela på den nivå där de utvecklingsmässigt hörde hemma, utan hänsyn till spelarens ålder. Den genomförda förändringen har slagit mycket väl ut och är i dag en naturlig del i seriesystemet på ungdomssidan. Serieindelningen genomförs genom rangordning av lagen utifrån föregående säsongs resultat. Vi utgår alltså ifrån vad laget presterat under föregående säsong då vi sätter samman serierna. Detta gäller för alla nivåer (röd, blå och grön). Syftet är helt enkelt att få matcherna och serierna så jämna som möjligt utan hänsyn till spelarnas ålder.


Seriesystemet:                        

Varje lag, förutom de allra yngsta lagen på grön nivå som spelar i sammandragsform, deltar i två parallella seriesystem, d v s spelar i dubbla serier. Matcherna i de bägge serierna saxas under säsongen. Tanken är att det enskilda laget ska få möta såväl högre som lägre rankade lag i sina serier, och att de då får en blandning av svårare och lättare matcher. Risken med att något lag ”hamnat fel” och vinner eller förlorar nästan samtliga matcher under en säsong, är betydligt mindre med detta upplägg än med den traditionella åldersbaserade serieindelningen. Resultat och tabeller presenteras precis som tidigare på VIBF:s hemsida för serierna på röd nivå, alltså från ca 12 år och uppåt.


https://www.innebandy.se/vasterbotten/tavlingar/ungdomsserier/rod-och-bla-niva/