Innebandy Pojkar 08

Nu i höst (2017) kommer vi fortsätta att vara med i kommunserien för p08. För oss kommer det att vara i sammandragsform även denna säsong (ca 6 st) med 2 matcher per tillfälle.


Vi börjar träna på måndag den 25/9 kl 17:30-18:30.


Enligt information från innebandyförbundet kommer inga sammandrag för 08:or att spelas före helgen 28-29 oktober.


Vi kommer att fortsätta träna innebandy på ett lekfullt sätt och mixa in roliga lekar till uppvärmning, köra teknikövningar och så klart matcher i olika former.

 

Vi som håller i pojkarnas träningar är:

- Andreas Gustafsson (Maltes pappa) 070-559 68 36

- Jonas Hasti (Axels pappa) 070-552 72 62


Utrustning:

- Innebandyglasögon

- Innebandyklubba

- Vattenflaska

 

Mvh/Andreas, Jonas


http://www.taftea.se/hallbokning/

Vi har ansvar för hallen v46
2016-11-06 17:44
Hej!

Varje lag har ansvar för hallen under en helg på hösten och en på våren. Hallansvar handlar om att hallen är städad och iordning under helgen när vaktmästarna inte jobbar.
Vi är många föräldrar och därför kommer vi att har ett rullande schema som innebär en hallansvarsdag ungefär varannan säsong per familj! Trots att uppgiften inte kommer runt så ofta är det extremt viktigt att den både utförs och utförs väl – det har varit alldeles för många klagomål och vi vill inte att det missas på vår helg!

Uppgifterna för hallansvar beskrivs i Dokument i denna mapp:


Uppgifterna är följande:

Familj 1 – Sammankallande
Stämmer av med de andra två familjerna så att inga dagar missas. Hämtar nyckel till hallen från Andreas Gustafsson, Brännavägen 1, (070-559 68 36).
Ansvarig för hallansvar på fredagkväll. Lämnar nyckel till familj 2. Fyller i hallansvarslapp som finns i domarrummet och sätter i platsfickan på glaset till entrén. Denna lapp ska sättas ut på fredagen. OBS! Kom ihåg att låsa upp för volleybollen.

Familj 2 – Hallansvar under lördag. Lämnar nyckel till familj 3.

Familj 3 – Hallansvar under söndag. Lämnar nyckeln tillbaka till Andreas Gustafsson, Brännavägen 1 (070-559 68 36).

Schema för HT-16
Alla familjer kommer inte ha hallansvar varje säsong. Om man får förhinder på sitt tilldelade datum ordnar ni själva en ersättare.
lista med alla namn här: http://www.tafteaik.nu/dokument/?ID=116365

V.46 18-20 november 2016

Familj 1 – Alex, (Therese Stenberg)
Familj 2 – Hampus, (Lina Haarala)
Familj 3 – Enar (Urban Gelfgren)


noteringar från föräldramötet den 13 oktober
2016-10-21 10:58
Vi tar tacksamt emot hjälp av er föräldrar att sätta upp sargen när vi ska träna, då får vi ut längre träningstid för killarna.


Lillemor Örebrand har tagit på sig att vara föräldraansvarig och kommer att sköta fördelningen av de arbetsuppgifter som laget kommer att behöver göra framöver.


Lagkassa
För att få igång en lagkassa beslutade vi att alla betalar in 100 kr.
Swish eller kontant betalning till Andreas Gustafsson 070-5596836.

Laget saknar kassör! Denna position måste tillsättas för att vi ska kunna erbjuda barnen det engagemang som krävs kring andra områden: träningar, matcher, kallelser, domare etc etc.

Vi kan locka med att kassören naturligtvis slipper de andra arbetsuppgifterna ex. som att sitta i sekretariatet, baka, sköta fika försäljningen, bemanna däckbytarstation och så vidare.


Första matcherna
2016-11-05 Storsjöhallen
13.30 Sävar IK/2 - Täfteå IK
15:30 Täfteå IK - GUIF/To-AD1


Sammandrag
Under de 2 sammandrag som vi anordnar här hemma i Täftehallen kommer vi att sälja fika och varma mackor eller korv.
Sekretariatet ska även bemannas.
- 1:a sammandraget som vi ansvarar för 2016-12-03
- 2:a sammandraget som vi ansvarar för 2017-03-25

Om ni vet med er att ni inte kan vara med på sammandrag 1 eller 2 så får ni gärna meddela Lillemor omgående så går planeringen smidigare.


Policy vid match
Sammandragen pågår under många timmar och det är viktigt att våra ungdomar får rätt sorts energi i kroppen för att orka med. På föräldramötet bestämdes det att vi inte låter dem äta godis före, under och mellan matcherna. När ALLA våra matcher är slut för dagen så gör man som man vill.
(Vi tränare tycker även att läsk faller in under samma kategori men det pratade vi inte om under mötet.)


Utrustning vid match
Innebandyglasögon
Inomhusskor
Innebandyklubba
Vattenflaska
Matchtröja (delas ut senare)
Shorts (egna röda)
Sockar (röda, typ fotboll)
Prenumerera på lagets kalender
2016-08-17
Prenumerera

Följ laget träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på lagets kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.


Iphone

Gå till P08 hemsidan med din mobil, klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.Google

Gå till din Google Kalender och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=12004 och klicka på "Lägg till kalender".


Android

För att prenumerera på en kalender i mobil med Android så måste det ske via appen Google Kalender. Se ovan om Google för mer information.


Outlook

Om du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.


//Tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy, 08/11 07:52 
Innebandy, 29/09 11:30 
Innebandy, 23/09 07:32 
Nyheter från föreningen