Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Information föräldramöte Fotboll P07
2019-05-09 11:00

Föräldramöte P07 2019-05-09

 

Tränarnas information:

De är 16 st spelare i truppen i år och 4 st tränare, Jonas Jonsson, Markus Wallström, Lars Nilsson och Daniel Hagman.


Laget kommer att spela 7-mannaserie.


Matchkläder: Röd matchtröja (får de på första matchen de spelar), vita adidas shorts, röda fotbollsstrumpor.


Kallelser kommer ut som vanligt ut till träningar och matcher. Till träningar går kallelser ut på söndagar och till matcher efter onsdagsträningen. Tränarna kommer att gå efter närvaron på träningar. Alla kommer inte att kallas till alla matcher.


Ej svarat på matchkallelse = tackat nej    (Detta för att tränarna ska kunna planera)


Nytt för i år är att någon av tränarna kommer att ha ett individuellt samtal med alla spelare. Tanken är att prata om deras styrkor och utvecklingsområden, vad de själva vill träna mer på och utveckla osv. Sätta något mål för säsongen samt följa upp det.


En av träningarna, ej bestämt vilken ännu, så kommer laget att ha 30 min löpteknik före träningen och fartlekar i elljusspåret. Mer information kommer om det.


I år kommer spelarna att spela på samma position på planen under hela matcherna, gäller även målvakten.


Tränarna gavs befogenheten att plocka spelarna åt sidan ifrån match eller träning ifall de inte beter sig förväntat. Vi föräldrar är varmt välkomna att höra av sig till tränarna om vi eller barnen har/haft synpunkter eller frågor kring händelser, träningar eller matcher.


 Övriga punkter:

Några i laget har ej betalat medlemsavgiften vilket innebär att inte försäkringar gäller. Kolla era transaktioner alt kontakta Anders Taflin tel: 073-474 77 47.


Johnny Berglund sitter kvar som kassör. Han informerar om att det i lagkassan finns 14819 kr + fikakassan som ej var räknad. Han ska även ta reda på hur det ser ut på lagkontot hos Täfteå IK.


Anders Taflin agerar lagledare, mest kring det administrativa. Han har bokat matcher och fixat domare till samtliga hemmamatcher. Han kommer även att kolla upp vilka cuper som finns under denna säsong och prata ihop sig med tränarna. Efterfrågat från barnen är att få sova över någonstans tillsammans i samband med den.

 

Jag, Teresia Wallström sitter själv kvar i föräldragruppen och löser fikalista m m. Jag kommer att flagga om jag behöver hjälp. Fikalistan kommer inom kort, första hemmamatchen på söndag 12/5 kl: 18:00. Föräldrar till Hjalmar & Maja fixar fikat till den.


Vi pratade vidare kring att laget behöver få in pengar om de eventuellt vill åka på en större cup nästa sommar. Isak Johanssons mamma Ann-Sofie tog på sig att kolla upp kring försäljning. Mest troligt innan sommaren, ev grillkol eller toapapper, så håll utkik. Kom gärna med förslag eller dra igång det själv, ALLA måste hjälpas åt. Hör bara av er till mig eller Ann-Sofie innan. ”Många bäckar små” vet ni…


Slutligen, har ditt barn växt ur klubbdressen eller adidasshortsen? Om ja, åk på Team Sportia och be att få prova ut nya storlekar. Ange vilken förening du kommer ifrån, storlekar, om du vill ha initialer till byxorna och efternamnet till tröjan. Täfteå IK loggan ska tryckas på bröstet. De kommer att göra en lista för vårt lag.  Detta behöver ni senast göra nästa fredag den 17/5.


Hoppas jag fått med det mesta vi pratade om.


// Vid pennan Teresia


Nyhetsarkiv
Träningsuppehåll PF07!2018-07-02 12:07