Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Planering Matcher/träningar
2020-03-18 15:19
Matcher
Vi är anmälda med två lag till seriespel i  p-08 serien, vi kommer därför spela 7v7 fotboll på stor plan. Stor plan stötte vi alla på redan ifjol, det är den storleken vi har på vår naturgräsplan.

Laget har 25 spelare och vi kommer att ta ut 10spelare/match (2matcher/vecka) vilket gör att 5 spelare kommer stå som reserver varje omgång. Laguttagningarna kommer vi som tidigare rotera på hela truppen. Vid spelarbortfall kommer reserverna kallas in för att fylla ut laget till full matchtrupp. För att detta ska fungera är det precis som tidigare viktigt att ni svarar på matchkallelser i tid.

Träning
Vi har ännu inte fått våra träningstider men har ambitionen att ha två lagträningar/vecka och en extraträning. De två lagträningarna kommer ni känna igen sedan tidigare. Vi försöker hitta variation och utmaningar på lämplig nivå, vi kommer anpassa träningarna efter vad vi tycker laget behöver baserat på hur spelet ser ut i matcherna. Den tredje extraträningen kommer vara mer individuellt inriktad, fokus på personlig tekning och fysik.

Om någon tycker att det är för mycket med tre träningar i veckan bör man prioritera de två lagträningarna, extraträningen är för de som vill träna lite extra.

Vi hoppas att kunna börja träna i April.

 
@TafteaFotboll