SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Umeå City IBF/Blå - Täfteå IK
 
  INFORMATION

Matchstart:lör 24 oktober, 12:30
Plats:Umeå Energi Arena Väst
Serie:Pantamera F Div. 18   Tabell >>
Samling:12:00, Umeå Energi Arena Väst
Aktivitetsinfo: Hej.
På lördag spelar vi vår första match för säsongen. Som motståndare står Umeå City. Vi spelar på Umeå Energi Arena kl. 12.30, så vi samlas 12.00. Försök att samåka och tänk på att max 5 föräldrar får stanna och titta på matchen. Vilka som stannar och ser är inget vi bestämmer, så försök lösa det själva. Förslagsvis i den gemensamma gruppen på "Whats app".
De flesta tjejerna fick matcjtröja då vi spelade träningsmatch mot Sävar i söndags. Övriga får dem senast på lördag. Medtag matchtröja, shorts och sockar (gärna röda), glasögon, klubba och märkt vattenflaska.
Vi gissa att matchen kommer livesändas via appen Innebandy, som ni fått information om. Men om någon inte vill att deras barn ska filmas måste ni meddela oss det, så vi kan ta det med hemmalaget. Isåfall blir det knappast någon livesändning för det blir ju svårt att undvika någon enstaka spelare. Alla kommer inte att spela denna matchen utan 5st av tjejerna kommer spela med F09, också under lördagen. Så kommer det bli de flesta helger, men olika tjejer spelar med F09 och i vår egen serie.

OBS! Svara senast torsdagkväll!

/ledarna

<< Tillbaka